Sørg for sundt og velbalanceret hundefoder til din hund

Arion giver hunden alt den behøver (foto lavprisdyrehandel.dk)

Får din hund dækket de basale behov i sin foder? (foto: lavprisdyrehandel.dk)

En hund skal passes og plejes, hvis man ønsker den en god sundhed og trivsel. At have hund kræver en del arbejde i forhold til andre kæledyr. Hunde er meget energiske og trives bedst med god træning og opdragelse. I modsætning til en kat, som er langt mere selvstændig og selvkørende, har de fleste hunde brug for mere guidning fra sin ejer. Hunde kan godt lide at adlyde, og trives bedst ved at vide, hvad der er forkert, og hvad der er rigtigt. Hvis ikke en hund har retningslinjer, vil den hurtigt blive forvirret og komme til at gøre noget den ikke må, hvilket ville falde tilbage på hunden selv, men i virkeligheden er det ejeren, der bærer ansvaret.
Desuden skal en hund også fodres med den helt rette kost. Mange hundeejere tror, at hunde kan spise det samme som mennesker, men det er ikke hel at rigtigt. Mange hunde lider af overvægt, selvom man ikke umiddelbart kan se det på dem. Hvis hunde får for meget fed kost, kan der samle sig fedt om hjertet, hvilket kan medføre andre sygdomme. Derfor skal man sætte sig ind i, hvilken kost der er bedst til lige netop din hund. Der er nemlig forskel på, hvilken kost din hund skal have, alt efter hvilken race den er, og hvor gammel den er.

Det rette hundefoder

Har du hvalp, er det vigtigt, at du sørger for det rette hvalpefoder. En hvalp skal ikke have det samme foder, som en voksen hund skal have. Oftest vil du kunne læse på foderposen, hvorvidt det er til hvalpe eller voksne hunde. Alternativt kan man altid spørge dyrlægen til råds, som vil kunne guide en i, hvilke foder der er bedst. En gammel hund skal også have noget andet kost end en voksen hund, da de har brug for nogle andre proteiner og vitaminer.

Find hundefoder her!

Se mere hundefoder her:

Køb kun hundefoder af god kvalitet

Find det bedste hundefoder og hold din hund sund og rask

Leave a Comment