Skab tryghed hos din hund med adaptil hund.

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Allergi, Foder, Hund | Tags: , ,
Adaptil til din stressede hund (foto: billigdyrehandel.dk)

Adaptil til din stressede hund (foto: billigdyrehandel.dk)

I nogle situationer blive hunde så stressede og utrygge, at de kan have brug for hjælp. Denne hjælp kan komme fra produktet adaptil, som får hundene til at føle sig trygge og blive mindre stressede. I nogle situationer er der således ikke andet at gøre, selvom man forsøger så godt man kan. Det er her vigtigt at huske på, at hunden kører sig selv mere og mere op, hvis den eksempelvis tidligere har haft dårlige oplevelser, der gør den utryg og bange i den givne situation.

Sådan virker adaptil til hunde

Adaptil virker på den måde, at hunden får et signalstof i kroppen, der skaber tryghed og beroliger hunden. Produktet kan trygt anvendes, og i modsætning til hvad mange tror, er det ikke et hormon, der gives til hunden. Feromoner, som er det produktet indeholder, er nemlig blot et signalstof, som hunden i forvejen selv udskiller. Det er dog alligevel vigtigt at tale med sin dyrlæge, inden man vælger at benytte sig af produktet, da der kan være andre ting der skal prøves af, før man benytter sig af adaptil.

Anvend adaptil hund i forskellige situationer

Det er ikke altid, at man tænker over at hunden er stresset, men ofte bliver den det i forskellige situationer. Dette kan eksempelvis være, når den skal passes hos nogle fremmede mennesker eller hvis den skal ud og køre i bil. Nogle hunde er nemlig meget utrygge ved at køre i bil. Derfor kan de hurtigt køre sig selv helt op, hvis de bare fornemmer at de skal ind og sidde i en bil, og så bliver køreturen uudholdelig for både passagererne og for hunden selv. I sådanne situationer kan man bruge adaptil til sin hund, for at få den til at være tryg og blive afstresset.

Køb beroligende og tryghedsskabende adaptil hund på billigdyrehandel.dk.

 

Se mere:

Et hundehalsbånd i høj kvalitet sikrer hundens velfærd

En hund med tynd mave er ikke noget sundt tegn

Leave a Comment