Hill’s prescription diet til dit kæledyr der har behov for afbalanceret foder

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Foder, Tilbehør, Velvære | Tags: , , ,
Hills er pålideligt kvalitetsfoder (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hills er sund kost for din hund (foto: petworld-vet.dk)

Det er vigtigt at dit dyr er sundt og raskt. Ikke alene for dyret selv, men også for dig, der har en glad hund eller kat og kan undgå dyre dyrelægeregninger. Derfor er foder med den rette sammensætning også vigtigt. Det skal indeholde kvalitetsråvarer, og derudover også have de optimale mængder af de nødvendige næringsstoffer.

Det foder, du vælger til dit kæledyr skal helst være afbalanceret og et fuldfoder. At foderet er et fuldfoder betyder at det indeholder de næringsstoffer som en hund eller kat har brug for. At foderet er afbalanceret betyder at der tages hensyn til at dyr i forskellige racer og størrelser har brug for forskellige næringsstoffer og indhold. Det betyder at foderet passer netop til dit kæledyr.

Derudover er det også vigtigt at foderet er letfordøjeligt, så det ikke er nødvendigt for dyret at skulle indtage store mængder af foder for at få næringen, som er nødvendig.

Du skal også huske at de dyr, som er er i voksealderen også har forskellige behov. De har brug for optimalt næringsindhold i den tid de vokser, for at deres knogler, muskler og led kan udvikle sig ordentligt. Et decideret foder til hvalpe og killinger er derfor anbefalet i det første leveår. Det kommer dog også an på race og dyrets vækstkurve.

Det kan også være en god idé at tage hensyn til dyret hvis det har helbredsproblemer, så som sygdom eller overvægt.

Prøv med Hill’s Prescription Diet

Hill’s prescription diet er et foder som hjælper med at løse de sundhedsmæssige problemer, der kan opstå ved dine kæledyr. Foderet er velsmagende og kan fås både i tør- og vådfoder. Foderet kan hjælpe på problemer så som overvæægt, leversygdomme og hjerteproblemer.

Men også hvis din hund eller kat er ganske ung og har brug for alt den gode næring den kan få.

Find Hill’s foder her

Se mere her:

Hills prescription Diet skåner og forkæler kæledyr med allergi

Sørg for sundt og velbalanceret hundefoder til din hund

 

 

 

Leave a Comment