Loppemiddel til katte – skøn katten for kløe og ubehag

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Loppekur | Tags:
Fjern lopperne fra din kat med et loppemiddel (foto petworld.dk)

Fjern lopperne fra din kat med et loppemiddel (foto petworld.dk)

Mange danskere holder katte, og de holder umådeligt meget af dette lille og skønne kæledyr. Katte er et kæledyr, som mange relativt travle familier er glade for at holde, da en kat på mange måder kan passe sig selv. Katte skal eksempelvis ikke dagligt luftes på en gåtur, men kan blot blive lukket ud i haven eller i gården, hvor den så tager på udflugt på egen hånd. På sådanne udflugter kan katten dog støde på nogle uvelkomne venner, som blot venter på at en varmblodet og pelset skabning kigger forbi deres opholdssted. Lopper, flåter og tæger er eksempler på netop sådan nogle små og ulækre kryb, som elsker at hoppe på en godtroende kat. En måde at sørge for at ens kat roligt kan bevæge sig ud på eventyr, er ved månedligt at give den et loppemiddel, som gør at disse væsener ikke har lyst til at tage bolig i kattens varme og bløde pels.

Små kryb elsker varm pels

Kryb som lopper er dyr, som man ikke ønsker at have ind i sit hjem. Endvidere er lopperne til stor irritation og ubehag for katten, som ikke har en jordisk chance for at fortælle sine ejere, at den er irriteret og måske i ulidelig smerte. Det er altså at gøre sit kæledyr og sit hjem en stor tjeneste at give katten et loppemiddel, som afskrækker de små kryb.

Katte elsker eksempelvis at ligge i sofaen eller i sine ejeres varme og bløde seng, og dette er steder, hvor man ikke har lyst til at lopper og andet kryb har adgang til.

Med et godt loppemiddel til sin kat kan man uden bekymringer lukke den ud i haven eller gården, og ikke være urolig for om den slæber små, ulækre og uvelkomne kryb ind i hjemmet.

 

Se på loppemiddel til katte

One Comment to “Loppemiddel til katte – skøn katten for kløe og ubehag”

  1. Pingback: Få nu købt det loppemiddel til katte, så du får bugt med lopperne

Leave a Comment