Sådan vælger du transportbur til hund

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Bur, Hund, hundetilbehør, Hundeudstyr | Tags: , ,
Husk et transportbur til din hund, hvis i skal nogen steder (foto: petworld.dk)

Husk et transportbur til din hund, hvis i skal nogen steder (foto: petworld.dk)

Der findes lige så mange forskellige hundepersonligheder, som der findes hunde. Det er ikke til at sige, hvordan en hund reagerer på at skulle køre i bil, og dette kan være lidt af et faremoment på køreturen, hvis ens hund pludselig går amok. Til mindre hunde er et transportbur til hund derfor en rigtig god idé, og du kan i denne artikel læse om at vælge den rette løsning samt få gode tips til at berolige hunden inden køreturen.

Derfor skal du købe et transportbur til hund

Uanset hvordan din hund reagerer på at køre i bil, er det en god idé at have et transportbur til hund klar, hvis man skulle få brug for det. Er din hund eksempelvis syg, kan den reagere anderledes, end den plejer, og så kan det være rart at have styr på den i et bur. De fleste hunde er relativt nemme at overtale til at gå ind i et bur, men er der alligevel problemer med at lokke vovsen ind i buret, kan man bruge lidt foder til at narre den derind.

Et transportbur til hund er ikke til alle

Det er mest en god idé at købe transportbur til hund, hvis du har en mindre hund. Har du en stor hund, der fylder meget, kan der være andre alternativer, der er værd at overveje. For eksempel kan et transportbur til hund være et problem, hvis man har en labrador eller en schæfer. Her er det måske smartere at overveje et hundegitter til sin bil, så man kan afspærre en del af bilen til ens hund. Et transportbur til hund kan især være problematisk, hvis ens bils bagagerum er for småt til at kunne rumme et bur af en vis størrelse, og her kan et gitter være en bedre løsning.

Køb et transportbur til hund her

Se mere her:

Hjælp din kat af med uro, angst og stress – brug Zylkene

Køb et lovligt hundetegn og undgå irriterende bøder

Leave a Comment