Med et navnetegn på halsbåndet, er kæledyret snart tilbage

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Halsbånd, Hund, hundetilbehør, Hundeudstyr | Tags: , , , , ,
Hundetegn (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Hjælp dig selv og din hund med et hundetegn (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Har du lige fået en ny hund eller kat ind i familien? Har du husket at give ham eller hende et navnetegn til halsbåndet? Dette er ikke en nødvendighed, hvis du har anskaffet dig en kat, men det er til gengæld lovpligtigt at have et navnetegn til din hund, fra den er fire måneder gammel. Ifølge lovgivningen skal ejerens navn og adresse stå på navnetegnet, og man anbefaler også, at der står et telefonnummer på tegnet, så man hurtigt kan komme i kontakt med ejeren, hvis den firbenede ven skulle være løbet væk. Selv om det ikke er et lovkrav, at katte skal bære et navnetegn, kan dette dog stadig være en god ide, da kattene jo netop har tendens til at strejfe rundt omkring. Derfor, hvis du vil være på den mere sikre side, at din kat kommer tilbage igen, hvis han eller hun skulle være forsvundet, så lad der være et navnetegn på halsbåndet.

Navnetegnet gør det hele meget lettere

På denne måde er det også hurtigere for dem, der finder det bortløbne kæledyr at finde frem til ejeren. Selv om at både falck, politiet, alle dyreinternater og dyrlæger har en scanner til at kunne aflæse chippen, som alle hunde skal have, og som katte også kan få, så bliver søgeprocessen på projekt: ”find ejeren” noget nemmere, hvis katten eller hunden bærer et navnetegn. Hvis du gør det lettere for ”finderen”, gør du det samtidig også lettere for dig selv; i sær hvis der på navnetegnet også står dit telefonnummer.

Et navnetegn, der passer til dig og dit kæledyr

Navnetegn findes i alle mulige farver flere forskellige designs og med diverse motiver, så du skulle nok kunne finde det rigtige. Navnetegn kan også fås i aluminium, så de vejer nærmest ingen ting. Grundet den meget lette vægt er der mindre sandsynlighed for, at den lille kattekilling eller chihuahua bliver generet af det ekstra smykke, den render rundt med.

Find hundetegn her

Se flere tilbud her:

Sjovt hundeskilt der passer til jeres behov og personlighed

Giv din hund en identitet med et hundeskilt

 

Leave a Comment