Beskyt din hund mod flåter og lopper med Bayvantic

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Hund, Loppekur, Loppemidler, Pels | Tags: , , ,
Hav loppemiddel ved hånden, hvis nu din hund skulle blive smittet (foto petworld.dk)

Kom af med lopper med Bayvantic (foto: billigdyrehandel.dk)

Når en hund bevæger sig rundt i naturen, risikerer den at komme hjem med lopper eller flåter. Begge dele er generende for hunden, og i nogle tilfælde kan det være farligt.

Bekæmp lopper

Når først en hund har fået lopper, kan det være svært at komme af med dem igen. Det skyldes, at lopper har en livscyklus i fire stadie. Først er den æg, så larve, så puppe og til sidst voksen loppe. For at komme af med lopperne, skal man bekæmpe dem i alle stadier, og derfor skal der ofte flere behandlinger til, før lopperne forsvinder helt. Udover at bruge et loppebekæmpelsesmiddel er det en god ide at støvsuge dagligt de steder, hvor hunden færdes og desuden vaske alle testikler, som hunden er i nærheden af.

Fordelen ved Bayvantics produkter er, at de både behandler og forebygger lopper og flåter. Bayvantic skal gives hver fjerde uge og kan købes i håndkøb. Udover at forebygge og behandle lopper og flåter, forebygger Bayvantic også stik fra myg og fluer.

Undgå flåter

Flåter kan både genere din hund, men i sjældne tilfælde kan flåter også give din hund borrelia. Det kan være svært at opdage, når en hund har fået en flåt, og derfor er det en stor fordel af bruge Bayvantic. På den måde sørger du for, at din hund hele tiden får behandling og forebyggelse mod flåten, og du slipper for at tjekke, om din hund har fået en flåt, hver gang den har været udenfor.

Bayvantic fås i pippetter og skal dryppes på hundens hud i nakken hver fjerde uge.

Klik her for at se et stort udvalg af produkter fra Bayvantic

Find tilbud på Bayvantic her:

Bekæmp insekter på din kat med bayvantic midlet

Bayvantic er en fantastisk løsning i kampen mod lopperne

One Comment to “Beskyt din hund mod flåter og lopper med Bayvantic”

  1. Pingback: Undgå loppehalsbånd med giftige kemikalier

Leave a Comment