Anvend trygt allergi kat medicin, når din kat har allergi

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Allergi, Katte, Kattetilbehør, Sundhed | Tags: , , ,
Kattemad (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Giv din kat medicin imod allergi (foto: petworld-vet.dk)

Alle katteejere elsker deres kat højere end alt andet. De køber uendeligt mange legeting, fantastiske senge, kattebakker og det bedst mulige foder til den, men ofte overser de en vigtig ting. En del katte lider nemlig af allergi, og eftersom en kat ikke har mulighed for at fortælle omverdenen om dens lidelse, kan den gå med det i lang tid, før det bliver opdaget. Dette er ikke rimeligt, da allergi forringer kattens levekår gevaldigt.

En kat med allergi er ikke sig selv

Når en kat har allergi, vil den trække sig tilbage og ikke være den sociale og kælne kat, som den måske normalt er. Den vil nemlig have enorme gener i hele kroppen. Derfor er det vigtigt, at du holder øje med de tegn der er, når en kat får allergi. Du skal altså forsøge at lægge mærke til, om den opfører sig anderledes end normalt, eksempelvis ved at den opholder sig meget mere for sig selv, end den normalt gør. Derudover skal du sørge for, at kigge dens pels igennem en gang i mellem. Her vil nogle af tegnene nemlig også vise sig. Hvis en kat har allergi, vil den nemlig bruge meget tid på at ligge for sig selv og bide sig selv i poterne.

Anvend trygt allergi medicin eller omlæg din kats foder

Der er flere måder at håndtere en kat, der har allergi. En af dem er at give din kat medicin, og det er en løsning du trygt kan bruge. Det er nemlig på ingen måde farligt for din kat og den vil ikke opleve det som forfærdeligt, at skulle blive behandlet med medicin. Hvis du ikke synes, at dette lyder som den bedste ide, kan du også vælge at give din kat allergivenligt foder. Dette kan måske være nok i sig selv, hvis det er foderallergi, som din kat lider af.

Køb eksempelvis allergi kat medicin til din kat her

Læs mere om katteallergi her:

Allergi kat symptomer kan kureres øjeblikkeligt

Hjælp din kat, hvis den udvikler allergi

One Comment to “Anvend trygt allergi kat medicin, når din kat har allergi”

  1. Pingback: Hjælp din kat hvis den lider af katteallergi.

Leave a Comment