Hills prescription Diet skåner og forkæler kæledyr med allergi

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Foder, Hund, Katte, Tilbehør | Tags: , , , , , ,
Hills er pålideligt kvalitetsfoder (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hills er pålideligt kvalitetsfoder (foto: petworld-vet.dk)

Det er ikke alle mennesker, der kan tåle alle slags grøntsager og frugter. Der er nogle, der har allergi overfor for eksempel jordnødder. Dette betyder, at der ofte er mange fravalg og mange beslutninger, før man køber mad. Det handler om for allergikere at vise opmærksomhed og læse omkring indholdet i produkterne. Ved man besked omkring sin egen allergi, og ved man samtidig besked omkring indholdet i produkterne, er man sikker på at kunne undgå allergiske reaktioner. Det, der skaber disse allergiske reaktioner er en overraktion fra immunsforvaret, der har reagerer forkert og lukker ned, idet den umiddelbart mistænker fødevaren for at være farlig. Det er den i mange tilfælde ikke

Skånsom og sund kost

Har man husdyr, har man ansvaret for at servere den rigtige form for foder. Man har ansvaret for at skabe de rigtige rammer for hunden eller katten, hvis den har en allergi. Disse rammer består af en grundlæggende sund og god kost, en kost, der mætter uden, at det skader dyret. Der findes forskellige varianter af skånsom kost. Hills Prescription Diet kaldes  produkterne, og indenfor den brede og store serie af produkter skal man nok kunne være sikker på at finde et produkt, der opfylder kriterierne. Den skånsomme kost vil være med til at motivere og gør kæledyret endnu lykkeligere. Der findes nemlig alle de vigtige og næringsrige ingredienser, som vi forventer os af normal foder. Blot uden de allergifremkaldende ingredienser. Dette gør foderet til velsmagende og lækkert.

Fuld tilfredshed

Hills Prescription Diet er en sund og næringsrig diæt, der skaber de bedste forhold for en sund tilværelse som dyr og allergiker. Man kan som kæledyrsejer være sikker på produkternes kvalitet, der bare holder og giver de bedste oplevelser til både ejer og kæledyr. Det store udvalg af produkter garanterer tilfredshed.

Læs meget mere om Hills Prescription Diet

Se mere her:

Hjælp din hund, hvis den har hunde diarre

Køb kun hundefoder af god kvalitet

One Comment to “Hills prescription Diet skåner og forkæler kæledyr med allergi”

  1. Pingback: Hjælp din kat af med uro, angst og stress – brug Zylkene

Leave a Comment