Køb et lovligt hundetegn og undgå irriterende bøder

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Halsbånd, Hund, hundetilbehør, Hundeudstyr | Tags: , , ,
Hundetegn (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Det er yderst fornuftigt at benytte et hundetegn (foto: billigdyrehandel.dk)

Det er ofte meget dyrt at få en hund, og selvom man helt sikkert vil synes at det er pengene værd, kan det også hurtigt presse økonomien lidt. Derfor kan man som ny hundeejer hurtigt begynde at planlægge, hvor der skal spares penge. Derfor bliver der måske også overvejet, hvilke ting til hunden der kan undværes. Her er der dog én ting, som man ikke må spare væk, nemlig hundetegnet. Et hundetegn er nemlig lovpligtigt at have, og derfor kan det i sidste ende vise sig, at blive en endnu dyrere beslutning, hvis man dropper hundetegnet.

Et hundetegn skal indeholde de vigtigste oplysninger

Det er ikke nogen stor investering, at købe et hundetegn til sin hund. Derfor skal man sørge for at foretage købet, inden det er for sent. Fra hunden er 4 måneder gammel, skal den nemlig bære hundetegnet uden for hjemmet. Et hundetegn vil ofte sidde i hundens halsbånd, men det er vigtigt at man sørger for, at hundetegnet indeholder de nødvendige oplysninger, nemlig alle kontaktoplysningerne på hundens ejer.

Bestil et lovligt hundetegn på nettet

Mange vælger at købe et hundetegn i en fysisk butik, fordi de synes at dette er det nemmeste. Men hvorfor ikke bestille det online, når man køber så mange andre ting på nettet? Man vil hurtigt opdage, at der faktisk kan være penge at spare, og samtidig vil man kunne få et endnu større udvalg af hundetegn. Man kan derfor vælge lige præcis det hundetegn, som man synes vil passe til hunden. Ved at bestille et hundetegn på nettet, slipper man for at skulle bevæge sig ud til den lokale dyrehandler, for at købe et. Og få dage efter ligger det i postkassen, klar til at blive sat i hundens halsbånd.

Se et udvalg af smarte og unikke hundetegn ved at klikke her

Du kan se mere her:

Med et navnetegn på halsbåndet, er kæledyret snart tilbage

Et hvalpehalsbånd til din nye hund er et tegn det bånd, der opstår imellem jer

Leave a Comment