Hjælp din kat af med uro, angst og stress – brug Zylkene

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Katte, Kattetilbehør, Tilbehør, Velvære | Tags: , , , ,
Zylkene er fantastisk til at afhjælpe stress og uro (foto: billigdyrehandel.dk)

Zylkene er fantastisk til at afhjælpe stress og uro (foto: billigdyrehandel.dk)

Enhver kat kan have brug for Zylkene, for der findes mange grunde til at bruge det. Zylkene er et dyrlægegodkendt præparat, som gives til din kat, for at få katten til at slappe af. Katte har forskellige personligheder, og på samme måde som mennesker kan lide af eksamensangst eller køresyge, kan din kat lide af angst for fyrværkeri, støvsugere eller andre ting, som den har forbundet med et traumatisk minde. Katte kan også let blive køresyge, og Zylkene kan derfor være et godt middel til at lette din kats symptomer.

Hvornår vil Zylkene være en god løsning for din kat?

Din kat kan opleve stress, uro, ubehag, angst eller noget tilsvarende, som gør at den har behov for et beroligende middel. Det kan være angst for fyrværkeri, boremaskiner, støvsugere, koste – det kan være objekter der forårsager støj, eller et objekt der er i bevægelse. Det er også nogle katte, som er angst for transport, hvor Zylkene vil være meget nyttigt. Andre katte har oplevet noget traumatisk i deres liv, som gør dem specielt angst over for fremmede ting, mennesker eller situationer.

Et tidspunkt, hvor det kan være nødvendigt at bruge Zylkene, er i forbindelse med flytning til nyt hjem, ejerskifte eller at skulle dele bolig med et nyt kæledyr som en hund eller kat, også familieforøgelse, et hektisk udeliv, mobning fra andre katte med videre, kan være skyld i at din kat udvikler kronisk stress. Her vil Zylkene også hjælpe, selvom Zylkene ikke bør benyttes hele tiden.

Zylkene er et ufarligt og meget mildt medicinsk middel for din kat, og kan derfor ordineres på regelmæssig basis. Men man bør ikke give det dagligt.

Læs mere om hvordan Zylkene kan hjælpe din kat

Se mere her:

Hills prescription Diet skåner og forkæler kæledyr med allergi

En k9 sele giver både frihed og grænser til kæledyret

Leave a Comment