Undgå loppehalsbånd med giftige kemikalier

Et super halsbånd (foto: petworld.dk)

Et økologisk loppehalsbånd er helt perfekt for både kæledyr og ejer! (foto: petworld.dk)

Der findes mange produkter til bekæmpelse af lopper, og det er ikke alle, der er lige gode. Når man snakker loppehalsbånd, er der tre forskellige typer, og det er i virkeligheden kun en type loppehalsbånd, der burde bruges. Læs i denne artikel om, hvorfor du ikke skal købe et loppehalsbånd med kemikalier, når du skal forsøge at få dit kæledyr til at slippe af med lopperne, der kan drive det til vanvid og også kan bide dig.

Loppehalsbånd med kemikalier skader dit kæledyr

I mange tilfælde er loppehalsbånd med giftige kemikalier et rigtigt effektivt middel mod lopper, men det er desværre ikke altid det eneste, kemikalierne kan være hårde ved. Ofte kan dit kæledyr tabe pelsen i det område, hvor dens loppehalsbånd rører ved huden. En anden sikkerhedsmæssig ting kan være, at der ikke findes en nødåbningsmekanisme på et loppehalsbånd, der er billigt og ikke er beregnet til langvarig brug. Selvom et loppehalsbånd med kemikalier slår lopperne ihjel, kan det altså også være farligt for din kat eller hund, og det er derfor værd at overveje et andet produkt.

Køb et økologisk loppehalsbånd

I stedet for et loppehalsbånd med kemikalier eller giftgas, er det en rigtig god idé at overveje et økologisk alternativ, som tilbyder en effektiv og sundere måde at bekæmpe lopperne på. I de senere år er der i få danske butikker begyndt at komme sundhedsvenlige alternativer til de giftige produkter, der tidligere har domineret markedet. Ofte er de økologiske loppehalsbånd ikke engang meget dyrere end de traditionelle typer, og der er dermed ingen grund til at bruge et loppehalsbånd, der kan være skadeligt for dit elskede dyr. Med tiden vil disse loppehalsbånd garanteret blive mere udbredt, og prisen vil derfor også falde betydeligt. Indtil da kan man med fordel bruge internettet til at finde gode rabatter, så man ikke betaler for meget for sine loppehalsbånd.

Køb et loppehalsbånd på denne side

Se flere mulige loppemidler her:

Beskyt din hund mod flåter og lopper med Bayvantic

En loppeshampoo til hunde virker effektivt og skånsomt

Leave a Comment