Har din hund tynd mave, skal du gribe ind og hjælpe

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Hund, Sundhed, Tilbehør, Velvære | Tags: , , , , ,
Adaptil til din stressede hund (foto: billigdyrehandel.dk)

Hjælp altid en hund med tynd mave (foto: billigdyrehandel.dk)

Det kan komme når som helst og ofte uden man overhovedet er forberedt på det. Og det er nok det, som de fleste hundeejere bliver allermest irriteret over. Nemlig tynd mave hos en hund. I modsætning til hvad mange hundeejere tror, er det dog ikke bare noget der skal ignoreres. En hund med tynd mave er nemlig ikke tilpas, og derfor er det yderst vigtigt, at man griber ind så snart man opdager, at ens hund har tynd mave.

En hunds foder kan forårsage tynd mave

Specielt hvis man ofte oplever at hunden har tynd mave, er det vigtigt at man griber ind. Det behøver nemlig ikke at skyldes tilfældigheder, når hunden får problemer med tynd mave. I nogle tilfælde kan det eksempelvis bare være fordi, at hunden reagerer på det foder som den får. Det vil sige, at foderet ikke er godt for hundens mave. Og så stopper problemerne med tynd mave altså ikke før, at man får udskiftet dens foder med en type foder, der netop kan styrke mave- og tarmsystemet.

Forebyg din hunds tynd mave

Det er heldigvis også muligt, at gøre noget for at forebygge sin hunds problemer med tynd mave. Man kan som sagt give hunden en bestemt type foder, der gavner hundens mave- og tarmsystem, og dette kan virke forebyggende. Og selvom der aldrig kan være hundrede procent garanti for ikke at få dårlig mave, vil risikoen blive nedsat betydeligt. Ofte kan det nemlig være meget små ting, som hunden kan reagere på, fordi dens mave- og tarmsystem ikke fungerer optimalt. Ved at gøre dette for sin hund, behøver det ikke blive et stort problem, når man er ude og gå med sin hund og den kommer til at spise noget, som den ikke lige skulle spise.

Har din hund tynd mave, kan du finde mere information her

Læs mere her:

Køb foder, der ikke giver din hund tynd mave

Hund med tynd mave kan helbredes

Leave a Comment