Kattemad skaber øjeblikke af transcendens og hygge

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Katte, Kattefoder | Tags:
Kattemad  (foto: petworld.dk)

Kattemad (foto: petworld.dk)

Kattemad er mad, der jazzer og gør ved. Kattemad er muligheden for at kunne mærke spontanitens indre jazzrytme. Når man hører Blachmann snakke, bliver man overbevist om, at han har en mæt mave. Han spiser selvfølgelig ikke kattemad, men han læser heller ikke filosofiske romaner. Måske har han læst sofies verden. Men ikke desto mindre er hans jazzede snak foranlediget af en mæt og tilfreds mave. Skal katten være jazzet og engageret, er det således vigtigt, at den har den samme tilfredse mave som en velformuleret Blachmann en fredag aften.

Kattemad som x-factor

Skal din kat være toptunet og trimmet ligesom Remee. Altså have noget x-factor er det vigtigt, at kattemaven miaver som en amatør med en enorm lyst og trang til at udleve sit afdankede liv på skærmen. Det, deltagerne ikke har af talentmasse, har de ofte i levestandard. Det er vigtigt at være mæt og tilfreds. Det kan rækkehuslivet i en mindre forstad til en mellemstor by sige noget. De færreste indholdsløse drømme er blevet skabt ud fra et reel behov. Der er snarere tale om en slags idealisering og projektioner af et dårligt og ligegyldigt selvværd. Lina Rafns ligegyldige barndom i en lille sjællandsk flække har således ikke gjort hendes stemme til noget særligt.

Sultens drivkraft

Det står anderledes til med Remee. Her er x-factor skabt i en dialektisk forbindelse af både mæthed og sult. Katte spiser således, når de er sultne. De spiser aldrig, når de er mætte. Kattemad er af den grund enormt vigtigt. Kattemad skaber inspirerende øjeblikke af totale oplevelser, hvor ånden kommer til en total bevidsthed omkring sig selv. Hegels ide om den absolutte bevidsthed, altså en total transcendens, opnår man nemmest og hurtigst som kat ved at få mættet de mest fundamentale behov. Det vil altså sige at spise sig selv mæt i lækker kattemad.

 

Find et udvalg af kattemad her

 

Læs mere om kattemad her:

Vær’ god ved din kat, ved at give den det rigtige kattemad

Sund kattemad giver din kat et godt helbred

Kattemad tilfredsstiller kattenes dyriske sider

Leave a Comment