Effektiv loppebekæmpelse med Bayvantic

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Hundesundhed, Katte, Loppemidler | Tags: , , , , , ,
Bayvantic gør det slut med lopper (foto petworld.dk)

Bayvantic gør det slut med lopper (foto billigdyrehandel.dk)

Hvis din hund eller kat færdes udendørs, kan den nemt risikere at få lopper. Lopper klør og er meget generende og kan desuden resultere i loppeallergi og andre gener, og desværre kan det nogle gange være svært at slippe af med lopperne. Det skyldes, man skal have udryddet lopperne på alle fire livsstadiet, før dit kæledyr er blevet loppefrit. Først er loppen nemlig æg, så puppe, så larve og til sidst voksen loppe, og det er ikke alle produkter på markedet, som kan bekæmpe loppen på alle fire livsstadier. Heldigvis kan produkter fra Bayvantic hjælpe dit kæledyr med at slippe af med lopperne.

 

Nem loppebehandling med Bayvantic

Bayvantic er et effektivt loppemiddel, som er enkelt at bruge. Du skal blot skille dit dyrs pels, så huden bliver synlig og dryppe pipettens indhold direkte på din hund eller kats hud. Behandlingen virker i op til fire uger, og desuden virker det både mod voksne lopper og loppelarver i hundens omgivelser.

 

Støvsug og vask tekstiler

Din hund eller kat kan risikere at blive smittet af sine omgivelser igen, når den er i behandling for lopper. Derfor er det vigtigt at gøre grundigt rent de steder i hjemmet, hvor kæledyret ofte færdes. Man bør støvsuge dagligt, mens hunden eller katten er i behandling. Derudover bør man vaske alle de tekstiler, som hunden eller katten har været i nærheden af. Det kan være tæpper, puder, hundekurve eller andet.

 

Der er højsæson for lopper fra sidst på sommeren og indtil jul, så i denne periode er det en ekstra god ide at holde øje med, om din hund eller kat får lopper.

 

På Billigdyrehandel.dk kan du købe produkter fra Bayvantic.

 

Se mere:

Vil du gerne have seje krybdyr i hjemmet, så køb ordentlige terrarier

Pep boligindretningen op med akvariefisk

Leave a Comment