Bayvantic er en fantastisk løsning i kampen mod lopperne

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Loppekur | Tags: , , ,
Bayvantic gør det slut med lopper (foto petworld.dk)

Bayvantic gør det slut med lopper (foto petworld.dk)

Det er på mange måder ret unikt at holde dyr derhjemme. Det er som om, at man får nogle gevinster, som ikke rigtigt kan sammenlignes med noget andet. Det samvær man har med dyr udmærker sig ved, at det som regel er bundet op i en fundamental tillid. I det gode og sunde forhold mellem dyr og ejer er der en form for tillid, som ikke kan modregnes.

Nærvær og tillid

Den er der simpelthen bare. Dyret især udviser stor glæde over sin ejers tillid til sig. En hund elsker at se sin ejer stå op om morgenen for at gå tur, en hund elsker at se sig selv blive forkælet af en velmenende og glad ejer. Det handler på den måde om at få det bedste ud af de gode oplevelser med hunden. Som ejer har man derudover også en slags pligt. Pligten består i, at man også holder øje med sit dyr. Får hunden det rigtige foder? Er den mæt nok? Hvad med motion, får hunden bevæget sig nok?

Lopper og midlet

Det er ikke altid, at det er til at se med det blotte øje, men udviser man nok opmærksomhed til dagligt, vil man vide sig sikker på de første tegn på noget nyt. For eksempel er det forholdsvis nemt at spotte, hvis hunden er blevet ramt af lopper. Begynder hunden at klø sig lidt meget rundt omkring regelmæssigt, er det måske et tegn på, at der er lopper. Her findes der en nem løsning i bayvantic. Bayvantic er loppemiddel, der virker, og loppemiddel som gennem tiderne har bevist sit værd. Ikke meget andet loppemiddel er ligeså effektivt og praktisk at anvende som Bayvantic. Det er nok også derfor, at bayvantic har vundet så stor popularitet rundt omkring. Hvis det ikke var for bayvantic, ville der være en masse hunde rundt omkring med uendelige kløen.

Se på Bayvantic her: http://www.petworld.dk/maerker/bayvantic

Læs mere om loppemidler:

Bayvantic flår flåter, lus og lopper fra pelsen

Et loppemiddel genetablerer harmonien og roen i hjemmet

Effektive loppemidler til katte og hunde

One Comment to “Bayvantic er en fantastisk løsning i kampen mod lopperne”

  1. Pingback: Bekæmp insekter på din kat med bayvantic midlet

Leave a Comment