Sådan bliver din kat loppefri med advantage

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Hund, Katte, Loppekur, Loppemidler, Sundhed, Tilbehør | Tags: , , , ,
Bliv loppefri med Advantage (foto: billigdyrehandel.dk)

Bliv loppefri med Advantage (foto: billigdyrehandel.dk)

Bliver din kat ramt af et ordentlig angreb fra lopper, er der flere muligheder for at komme af med dem igen. Nogle er nemmer end andre, men forhandlere og forskere har efterhånden udviklet så meget på midlerne, at det både er nemt for dig og smertefrit for din kat at fjerne lopperne.

Midlet påføres din kat ved brug af en pipette. Du skiller pelsen ad ved kattens nakke og påfører pipettens indhold. Det dræber øjeblikket de lopper, der måtte være og samtidig loppelarverne, der er i din kats omgivelser. En behandling varer op til 4 uger, og det betyder at en behandling også kan forebygge eventuelle nye angreb, der måtte komme indenfor det tidsrum.

Sørg for at din kat får den rigtige dosering, hvilket afhænger af både alder og størrelse. Det siger sig selv, at større katte skal have en større dosering for at skille sig af med alle lopperne.

Hvad kan jeg ellers gøre?

Udover at benytte dig at loppemidlet fra Advantage, er det en god idé at vaske både din kat og det, den dagligt er i berøring med. Det er både legetøj, katteseng eller de møbler den bevæger sig rundt i. Det gøres, fordi der stadig kan være levende lopper eller loppeæg i stoffet, som kan angribe katten på ny.

Derudover er det vigtigt, at du holder øje med din kat, efter lopperne er fjernet. Din kat kan få en allergisk reaktioner enten overfor lopperne eller selve loppemidlet. Så husk at læse indlægssedlen og hold øje med bivirkningerne.

Er du ikke til pipetteværktøjet, er der også mulighed for at købe tabletter, som du putter i kattens mad eller et loppehalsbånd. Begge dele udskiller stoffer, som også dræber lopperne.

Og husk at konsultere med din dyrelæge. På den måde har han eller hun hele kattens historik, hvis den skulle få en allergisk reaktion.

Se mere om Advantage loppemidlet og andre hjælpemidler til din kat lige her

Find andre gode loppemidler her:

Capstar vet er et effektivt loppemiddel til dit kæledyr

Hundelopper skal behandles med det samme

One Comment to “Sådan bliver din kat loppefri med advantage”

  1. Pingback: Læs her hvor Advantage Vet beskytter mod lopper

Leave a Comment