Royal Canin kattefoder forsvinder hurtigt fra madskålen

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Kattefoder | Tags: , , ,
De små pelsklumper elsker Royal Canin kattefoder (foto lavprisdyrehandel.dk)

De små pelsklumper elsker Royal Canin kattefoder (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hvorfor forsvinder kattefoder fra Royal Canin hurtigt fra madskålen? Det gør den fordi, det smager godt. Det er til kattens umiddelbare fordel. En vigtig grund til, at den smager godt er, at den er fyldt med rigtig god næring til din kat. Det er vigtigt, at din kat indtager kattefoder, der styrker kroppen, og derfor er foderet nødt til at smage godt, for at katten har lyst til at spise. Royal Canin kattefoder smager godt, undersøg det selv på din egen kat. Og Royal Canin har den rette næring til din kat.

Men hvad er den rette næring?

Royal Canin laver kattefoder, der er rig på næring og vitaminer. Næringen kommer primært fra hvidt kød som kylling og fisk, som er rigtig godt til din kat. Vitaminerne tilsætter Royal Canin til sit kattefoder via gode mængder af grøntsager. Vitaminerne styrker kattens mundhygiejne. Det vil sige både tænder og tandkød. Derudover holder vitaminer pelsen sund, kløerne skarpe og huden glat og eksemfri.

Mad til alle aldre

Royal Canin ved, at katte har brug for forskellig næring igennem livets faser. Derfor laver Royal Canin kattefoder, der passer i en madskål til din kat, uanset hvor gammel den er.

Nogle Royal Canin foderposer er mærket til killinger, andre til voksne katte og andre igen er til seniorer. Du skal blot vælge den pose, der passer til din kat. Du kan altid læse på posen, hvilken alder en vis aldersbetegnelse dækker over.

Hvis du har en killing, skal du særligt være opmærksom på, at den netop er ved at være færdig, eller er helt færdig, med at dige hos sin mor. Mælken fra moren er fed og blød, derfor skal der også være en blød overgang i foderet. Royal Canin killingefoder er fedt og blødt, da det er det, din killing har brug for.

Se et udvalg af Royal Canin kattefoder

Læs mere om hundefoder:

Royal Canin hundefoder er et sikkert fodervalg

Eukanuba hundefoder – Hunde er også, hvad de spiser

Leave a Comment