Royal Canin hundefoder er et sikkert fodervalg

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Hundefoder | Tags: , ,
Royal Canin er kvalitetsfoder til din hunde (foto petworld.dk)

Royal Canin er kvalitetsfoder til din hunde (foto petworld.dk)

Det er vigtigt, at din hund får en god næring. Man er, hvad man spiser, som man siger. Det skal du hjælpe den med, den bestemmer ikke selv, hvad der ligger i foderskålen. Men hvis det er Royal Canin, der ligger der, er det et rigtig godt valg.

Royal Canin hundefoder har først og fremmest fokus på hundens fundamentale næringsbehov. Det er allervigtigst, at hundefoderet er proteinrigt. Det skal altså helst være spækket med kød. Derudover er de fleste hunde meget bevægelige. De har et højt energiniveau. Royal Canin laver derfor foder til din hund, der er baseret på gode kulhydrater og proteiner.

Du kan se det på din hund, hvis den ikke får den rigtige næring. Royal Canin sørger for, at foder fra dem er fyldt med gode ting. Udover protein og kulhydrat, er der også mange vitaminer i deres hundefoder. Vitaminerne styrker hundens pels, hud, kløer og mundhygiejne.

Royal Canin til alle

Uanset hvor gammel din hund er, så har Royal Canin hundefoder, der passer til den. Gennem livsforløbet får hunde brug for forskellige former for kostsammensætninger. Royal Canin har derfor udviklet serier til henholdsvis hvalpe, voksne hunde og seniorer.

Når hunden stadig er hvalp, har den brug for hundefoder, der styrker dens muligheder for at vokse. Den har været vant til at dige relativt fed mælk fra sin mor. De første måneder herefter skal foderet også være fedt og let at tygge i, da hvalpen ikke har fået stærke tænder endnu. Royal Canin specialiserer sit hundefoder mod forskellige aldre, da hundes tænder senere i livet netop skal trænes og styrkes. Det gør de, ved at de bider i foder, der har et godt bid i sig.

Royal Canin kender din hund. De laver hundefoder, der fokuserer på dens næring, helbred og et godt langt liv. Royal Canin ved, at disse tre ting hænger sammen.

Se udvalget af Royal Canin hundefoder hos Petworld

Information om Eukanuba hundefoder her