Kattemad tilfredsstiller kattenes dyriske sider

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Kattefoder | Tags: , , , ,
Stimuler din kat med det rette kattemad (foto petworld.dk)

Stimuler din kat med det rette kattemad (foto petworld.dk)

Hvis du fodrer din kat med noget lækkert kattemad, forhindrer du, at den går i hundene. Katte elsker kattemad, og de elsker især at blive forkælet. Katte har en indre trang til at spise noget, der minder dem om at være vilde katte. Derfor lugter kattemad heller ikke så godt for os mennesker. Men for katte er det en ret speciel og lækker lugt. Den bærer vidne om dengang kattenes forfædre jagede i naturen. Det gør dem naturligvis glade. Men det tilfredsstiller mest af alt en indre trang til at slå sig løs, som katte har.

En portion vildskab og naturlighed

Som ejer er det vigtigt at lade katten balancere imellem vildskab og husdyr. Kattemad giver katte en følelse af at være ude og jage igen. Fordi det netop inviterer til særlige sanselige og kødelige tilfredsstillelser. Det er især godt for kattenen at blive mindet om dette. Det giver dem en form for lykkefølelse, der ikke er til at opdrive andre steder. Det er en bonus for dem at opleve, hvordan det er. Når de oplever kattemad på sådan en måde, oplever de det ikke som en mange. Kattene bliver nærmere sagt tilfredsstillet af dette korte øjeblik, hvor de føler sig som tigere igen.

Man gør kattene en stor tjeneste ved at investere i kattemad, der gør dem lykkelige.

En mæt kat er en sød kat

Nu hvor man har givet sin kat en god dosis vildskab, kan man så sætte sig sammen med den roligt. Katte veksler som sagt mellem at jage og hygge. Så når katten er blevet mæt på lækker og vild kattemad, bliver den efterfølgende helt rolig og magelig. Den vil slænge sig henover dig og glæde sig over dit selskab som ejer. Det er i sandhed sådan, at ejer og kat kommer tætter på hinanden.

Se på flere produkter til katte her:

Alt til katten: Whiskas, legetøj og kradsetræ

Leave a Comment