Hundesele til de lidt for vilde hunde og mennesker

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Hundeudstyr | Tags: , , ,
Er din hund ekstra ivrig? Så er hundesele en god ide (foto lavprisdyrehandel.dk)

Er din hund ekstra ivrig? Så er hundesele en god ide (foto lavprisdyrehandel.dk)

Du kender det godt. Man kan nogle gange godt være i et vildt humør selv. Mennesker oplever det især i foråret, når blomsterne springer frem og træerne får kød og blod igen. Mange bliver rigtig lunesyge og kærlighedsramte. Det kan påvirke selv den stærkeste sjæl. Mænd kan ændre sig fuldstændigt. Fra at have været roen selv, kan selv den mest garvede person blive kåd og umoden.

Hundeseler kan tit være brugbare

Man kan nogle gange godt selv trænge til en sele. Ligesom hunde også godt kan trænge til en hundesele, kan mennesker også godt have brug for det. Hunde kan til tider godt være svære at kontrollere. Det kan skyldes flere forskellige ting. Mest af alt fordi de er unge og umodne. Men det kan også være, hvis de er kåde, og man har fanget dem midt i en løbetid. Så er det godt at skifte fra hundesnor til en hundesele. Hundeselen tærer mindre på hunden, og så er den nemmere at bruge. Det er behageligere for både ejer og kæledyr. Det gør gåture i parkerne mere gnidningsfrie og mindre problematiske. Det skyldes, at selen er beregnet til at modstå en lidt større kraft og styrke, end en normal hundesnor er. En hundesele kan stå imod lidt af hvert, og det kan derfor anbefales, at man lægger hunde, der er kåde og vilde i sådan en slags sele.

Pleje og omsorg er fundamentet

En hundesele kan bruges både til hvalpe og til vilde og vovede hunde. En hundesele kan gøre både ejer og hund glad. Den kan således gavne mennesket forhold til hunden, og hundens respekt for mennesket. For ingen dyr kan lide at gennemleve smerte, og ingen mennesker kan lide at udsætte deres husdyr for unødvendig smerte.

Her kan du købe den nødvendige hundesele

2 Comments to “Hundesele til de lidt for vilde hunde og mennesker”

  1. Pingback: Julius K9 iklæder både dig og din hund i topgear

  2. Pingback: Husk at købe en hvalpesele til din søde hvalp

Leave a Comment