Forkæl din kat med det allerbedste kattemad

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Katte, Kattefoder, Kattetilbehør | Tags: , , ,
Hav altid rigeligt med kattemad (foto petworld.dk)

Din kat fortjener god mad (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Det er ikke ligegyldigt hvad for noget kattemad du giver din kat. Der er nemlig stor forskel på det kattemad, som man kan købe til sin kat. Både i forhold til kvaliteten, i forhold til hvor godt det er for din kats tarmflora og i forhold til, hvad det skal kunne. Nogle katte har nemlig brug for noget helt specifikt kattefoder, fordi de eksempelvis lider af tarmproblemer eller har allergi.

Rådfør dig med nogen når du skal købe kattemad

Det er derfor vigtigt, at du får hjælp til at finde ud af, hvad det er for noget kattemad din kat har brug for. Du skal finde ud af om din kat har problemer med allergi eller med tarmen, så du kan gribe ind over for det i god tid. Din kat vil nemlig have nedsat livskvalitet, hvis den lider af noget af dette uden at der bliver gjort noget ved det.

Spar penge på dit kattemad

Når du har fundet ud af hvilken type kattemad din kat har brug for, er det vigtigt at du kigger dig godt omkring inden du køber det. Der kan nemlig være mange penge at spare, hvis du afsøger markedet for de billigste priser. Nogle forhandlere af dyrefoder har således ligefrem specialiseret sig i, at sælge billigt dyrefoder. Også selvom det er nogle af de dyre slags kattemad du køber, er der penge at spare, hvis du kigger dig godt omkring.

Alle de penge du sparer på dit kattemad, vil du kunne bruge på andre ting. Du vil eksempelvis kunne forkæle din kat på en anden måde. Der findes nemlig et hav af legetøj til din kat, som den virkelig vil elske. Den vil således blive stimuleret, hvilket har betydning for det humør din kat vil være i. Får den ikke denne stimulering, vil den ikke være lige så legeglad, når den er sammen med familien.

Se for eksempel udvalget af kattemad her

Se mere kattemad her:

Kattemad fra Whiskas er af god kvalitet

Kattemad skaber øjeblikke af transcendens og hygge

Leave a Comment