Få et rigtigt bur til marsvin

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Bur, Marsvin, Tilbehør | Tags: , , , , , , ,
Kaninbur (foto lavprisdyrehandel.dk)

Køb et marsvinbur (foto petworld.dk)

Har du et marsvin, eller har du planer om at få et marsvin, så er det vigtigt at du får skaffet det rigtige bur, så den har plads og legetøj til at blive stimuleret og til at den også kan slappe af. Et bur til marsvin skal give marsvinet mulighed for at klare dagene og timerne, når du er ude på arbejde eller i skole, og det er væsentligt at du dermed sørger for at han eller hun har mulighed for at dyrke motion, men også slappe af, og måske gemme sig i et hus, hvor den kan gå ind og nyde mørket, og slappe af. Derudover så er det også vigtigt at skaffe det rigtige tilbehør så buret kan have mad og drikke, som den kan tage løbende når den har lyst og behov.

Køb et samlet sæt når du skal have bur til marsvin

Du kan lige så godt vende dig til, at hvis du skal have et marsvin, så er der elementer som er vigtige, og derfor kan du lige så godt gå efter at få et samlet sæt, hvor bur, vanddispenser og foderkurv er en del af det samlede sæt, således at du har alt det der skal til, for at dit marsvin kan klare sig. På den måde skal du heller ikke have mere, og du slipper for at købe mere hjem, på nær mad og tørhalm, som skal bruges til bund. Men når først du har købt en pose af hver, så holder det i rigtig rigtig lang tid, for så tit og meget spiser et marsvin heller ikke.

Du kan læse mere om bur til marsvin og finde endnu flere informationer om, hvad der skal til, for at skabe det bedste miljø til dit marsvin her.

Find tilbud på bure og andet udstyr til dit marsvin her:

Et godt marsvinebur er vigtigt for dine marsvins velvære

Alt til kæledyret

Leave a Comment