Eukanuba hundefoder – Hunde er også, hvad de spiser

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Hundefoder | Tags: , , ,
Køb kvalitets hundefoder til din hund (foto lavprisdyrehandel.dk)

Køb kvalitets hundefoder til din hund (foto lavprisdyrehandel.dk)

Det er vigtigt, at din hund får et godt foder, på samme måde som kosten er vigtig for dig. Sund kost kan ikke overvurderes, for din krop har allerbedst af få ordentligt brændstof fyldt på. Et godt kvalitetsfoder er gode mod hundens krop, skåner organerne og kan forebygge sygdomme. Derfor skal du endelig ikke gå på kompromis med maden til din hund. Som med så meget andet gælder det, at man betaler lidt ekstra for kvalitet, men det er en investering i et godt hundeliv. Det er også muligt at finde hundemad, der er godt, men som ikke koster en bondegård, så du slipper for at blive ruineret.

Det rigtige hundefoder kan forlænge et godt hundeliv

Du vil gerne have en sund og aktiv hund, og du vil gerne have den i mange år. Det kræver god kost, hvis hunden skal holde sig frisk hele livet, men heldigvis bugner markedet af lækre foderprodukter til hunde, der har en sammensætning af proteiner, vitaminer og mineraler, der kan gøre mirakler for dit kæledyr.

Foderprodukter fra Eukanuba kommer i flere varianter. Måske har din hund en yndlingssmag – fjerkræ, fisk eller oksekød? Så er det bare med at servere hundens favorit, for en glad hund er også en sund hund. Når du vælger hundefoderet skal du også overveje hundens aktivitetsniveau, for igen er det som med mennesker, at stor aktivitet kræver mere energi end lidt aktivitet. Er hunden oppe i årene har den ikke det helt samme energibehov som den nye hvalp, der skal lære verden at kende. Udvikling kræver masser af saft og kraft, og så kan du overveje et foder med et højere indhold af kalorier.

Et højt proteinindhold er altid at foretrække, fordi din hund har brug for at optage rigelige mængder af det for at opretholde sin styrke og muskelmasse. Og jo mere din hund optager af foderet, jo mere får du reelt for dine penge.

Se et stort udvalg af Eukanuba hundefoder her

One Comment to “Eukanuba hundefoder – Hunde er også, hvad de spiser”

  1. Pingback: Royal Canin hundefoder er et sikkert fodervalg

Leave a Comment