Effektive loppemidler til katte og hunde

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Loppekur | Tags: , , , ,
Bayvantic er et af de store loppemidler (foto petworld.dk)

Bayvantic er et af de store loppemidler (foto petworld.dk)

Kæledyr er gode for børn. Det er en sund måde for dem at lære at knytte sig til noget, som kræver deres opmærksomhed og ansvar. Børn udvikler sig med kæledyr og det giver dem desuden gode chancer for at slippe for allergi, hvis de får et kæledyr i en tidelig alder.

Kæledyr kræver opmærksomhed, men hunde og katte er rimelig overskuelige dyr at have. Det sker dog, at de pådrager sig noget utøj, og her kan det være godt med lidt hjælp fra mor og far. Loppemidler er nemlig ofte nogle stærke sager.

Hos Petworld finder du gode og effektive loppemidler til hunde og katte. Produkterne kan både bruges præventivt og til at fjerne lopper. Desuden er mange af loppemidlerne også midler mod flåter.

Blodsugere og smittebærer

Lopper er en lille parasit, der kan hoppe op til 30 centimeter. De lever i krat og skov, hvor de sidder på andre dyr, ind til de falder af og må finde sig et nyt offer, at bide i. Lopperne lever af at suge blod af dyr med deres suge snabel.

Fordi de kommer fra andre dyr, hvor de har suget blod, så kan de være smittebærer. Det vil sige, at de kan gøre din hund eller kat rigtig syg, hvis ikke du får fjernet dem inden de begynder at lægge æg i dyrets pels.

Du kan finde gode loppemidler på Petworlds hjemmeside, der er www.petworld.dk.

Se på loppemiddel fra Frontling her:

Frontline er en loppekur, der virker og skåner

2 Comments to “Effektive loppemidler til katte og hunde”

  1. Pingback: Bayvantic flår flåter, lus og lopper fra pelsen

  2. Pingback: Et loppemiddel genetablerer harmonien og roen i hjemmet

Leave a Comment