Bliv hurtigt fri for lus og lopper med capstar

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Loppekur, Loppemidler, Pels | Tags: , , , ,
Giv dit kæledyr Capstar imod lopper (foto: billigdyrehandel.dk)

Undgå lus og lopper med Capstar (foto: petworld.dk)

Fordi hunde ofte omgås med andre hunde, eksempelvis hvis du møder andre hunde, når du lufter din egen hund, er der stor risiko for, at din hund kan blive ramt af lopper. Og når det sker, er det til stort besvær og irritation for både dig selv og din hund. Derfor handler det om at kunne slippe af med lopperne så hurtigt som muligt, så du ikke behøver at frygte for, at hunden smitter andre dyr med lopper. Hvis du benytter dig af capstar, vil du hurtigt kunne blive fri for de irriterende skadedyr, som har sat sig fast i din hunds pels.

Capstar er let at bruge

Der findes flere forskellige produkter og lægemidler, som man kan anvende i tilfælde af loppeangreb. Men capstar er et helt unikt produkt, fordi man lynhurtigt slipper af med størstedelen af lopperne. Allerede i løbet af de første seks timer, vil lopperne nemlig kunne være udryddet, og derfor må det klart siges, at være en hurtig løsning på loppeproblemet. Capstar er samtidig utrolig let at bruge, idet det bare er en tablet, der skal puttes i hundens foder. Man kan også vælge at give hunden tabletten direkte i munden, men dette kan være en mere besværlig løsning at vælge, fordi hunden formentlig ikke vil være så interesseret i dette.

Mængden af capstar afhænger af hundens størrelse

Capstar tabletter kan fås i flere forskellige størrelser, og hvilken størrelse du skal bruge til din hund, afhænger af din hunds størrelse. Har du en lille hund, der ikke vejer mere end elleve kilo, skal du selvfølgelig benytte dig af de små tabletter. De store tabletter må nemlig kun gives til hunde, der vejer mere end elleve kilo. Man må dog ikke give capstar tabletter til hundehvalpe, der er under 4 uger, da de ikke vil kunne tåle det endnu.

Anvend derfor capstar tabletter, når din hund har fået lopper

Se flere gode loppemidler lige her:

Capstar vet er et effektivt loppemiddel til dit kæledyr

Sådan bliver din kat loppefri med advantage

Leave a Comment