Bayvantic flår flåter, lus og lopper fra pelsen

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Loppekur | Tags: , , ,
Bayvantic befrir dit kæledyr for lopper (foto petworld.dk)

Bayvantic befrir dit kæledyr for lopper (foto petworld.dk)

Det er nemt at se, når de små sorte dyr har gjort sit indtag på dit kæledyrs pels. Dit dyr vil typisk klø sig ustadigt og voldsomt bag ørerne eller trille rundt på gulvet uden at kunne finde ro. Det er ikke til at holde ud, og det er en meget god ide at gøre ende på så hurtigt som muligt. Bayvantic kan hjælpe dit kæledyr. Uden hjælp forsvinder hverken flåterne, lusene eller lopperne.

Bayvantic er et internationalt anerkendt mærke, der er udviklet specielt til at holde flåter, lus og lopper på afstand. Produktet virker på to måder. På den ene side er Bayvantic forebyggende. Det vil sige, at når du har givet dit kæledyr en dråbe i nakken, så er der mindre risiko for, at flåter, lus og lopper vælger at bide sig fast i kæledyrets hud.

Hvis uheldet er ude, så virker Bayvantic også. Fremgangsmåden er den samme. En dråbe i pelsen får dyrene til at slippe deres kløende bid.

Kom insekterne til livs

Der er flere gode grunde til at få de små, sorte, bidende dyr ud af hjemmet. Først og fremmest er de naturligvis ikke nogen behagelig oplevelse for dit kæledyr. Derudover risikerer du også, at du i det lange løb selv bliver ramt.

Lus og lopper kan i nogen tid leve i sengetøj eller i tæpper. Derfor skal det ikke undre dig, hvis du pludselig har røde, kløende bid på din krop fra lopper. Eller hvis små sorte dyr kravler rundt i din hovedbund.

Bayvantic er din hjælpende hånd. Din ven i nøden. Start med dråben i nakken på kæledyret. Gå derefter i gang med rengøring og oprydning. Uden Bayvantic kommer du aldrig de små rødbidende, kløende, blodsugende, sorte dyr til livs. Med Bayvantic er det en sag, der er hurtigt klaret.

Se et udvalg fra Bayvantic her: http://www.petworld.dk/products/bayvantic.aspx

Læs mere om loppemidler her:

Effektive loppemidler til katte og hunde

Frontline er en loppekur, der virker og skåner

One Comment to “Bayvantic flår flåter, lus og lopper fra pelsen”

  1. Pingback: Bayvantic er en fantastisk løsning i kampen mod lopperne

Leave a Comment