Alt til katten: Whiskas, legetøj og kradsetræ

Author: Rasmus Dyrbo Mikkelsen | Category: Kattefoder | Tags:
Whiskas er en ren gave til din kat (foto petworld.dk)

Whiskas er en ren gave til din kat (foto petworld.dk)

Hvis du er en af dem, der lige har købt en sød lille grå kattekilling og skal til at indrette hjemmet lidt efter at have sådan en i huset, så får du her et par gode ideer til, hvad det altid er godt at have liggende i hjemmet til din kat.

3 gode ideer til katten: Whiskas, legetøj og et kradsetræ

Kradsetræ: Hvis du vil undgå, at dine møbler bliver brugt til at kradse i, er det en god ide at have et kradsetræ stående i stuen. Lær din kat, at det er her, den må kradse med sine kløer og ikke i de nye lækre lædersofaen, som du gerne vil holde pæne. Katte har brug for et sted at kradse i, men med kradsetræet kan lidt træning sagtens lære din kat, at det er det, der er beregnet til formålet og ikke stuens andre møbler. Køb eventuelt et kradsetræ, der også kan klatres op i eventuelt med en lille hule på toppen, så katten kan tage en lur deroppe. På den måde bliver det et hyggeligt sted for den, hvor den kan tilbringe mange timer.

Legetøj: Katten skal aktiveres for at undgå at lave alt for mange ulykker i hjemmet som at vælte potteplanter osv. Køb derfor lidt forskelligt legetøj til den, som du kan have liggende. Et par sjove hoppebolde, et par løbemus på hjul og en stang med fjer i eller et garnnøgle kan gøre underværker og underholde katten i timevis.

Whiskas kattefoder: Husk altid at have lidt lækkert kattemad stående sammen med friskt drikkevand. Vælg noget kattefoder f.eks. fra Whiskas, og vær opmærksom på, at du får det, der passer til din kat. Der er forskel på, om katten er en lille killing eller en ældre kat. Så husk at se ordentligt efter på etiketten.

3 Comments to “Alt til katten: Whiskas, legetøj og kradsetræ”

  1. Pingback: Kattemad tilfredsstiller kattenes dyriske sider

  2. Pingback: Kattemad fra Whiskas er af god kvalitet

  3. Pingback: Gør Din Kat Glad Og Giv Det Et Kradsebræt

Leave a Comment